Minis

20 minnuters fotograferingMini-sessioner refererer til korte fotosessioner, der fokuserer på at fange øjeblikke og skabe minder! ❤️

Under en mini-fotosession kan jeg som fotograf arbejde hurtigt for at fange forskellige øjeblikke, individuelle portrætter og nogle gange også sjove eller interaktive øjeblikke.

Det er en fantastisk måde at fange og skabe smukke minder på, selv på kort tid.

Jeg tilbyder disse mini-sessioner som en mere tilgængelig og prisvenlig mulighed for dem, der ønsker professionelle billeder uden at forpligte sig til en fuld fotosession.

Efter fotograferingen leveres alle de bedste filer i et online galleri, hvor du kan vælge dine favoritter.

Mini-sessionerne tilbydes på forskellige udvalgte datoer og lokationer.

Dækker op til 5 personer.

Pris: 1000 kr inkl. 5 digitale filer.


Q & A

Hvad er en mini-session?

En mini-session er en kortere fotosession, typisk varer den mellem 15-20 minutter. Jeg tilbyder denne type session som en mere kompakt og prisvenlig version af en fuld fotosession, så du stadig kan fange smukke øjeblikke og skabe minder.

Hvad kan man forvente under en mini-session?

Under en mini-session kan du forvente, at jeg arbejder hurtigt for at fange forskellige øjeblikke, individuelle portrætter og måske også nogle sjove eller interaktive øjeblikke. Det er en afslappet og sjov oplevelse, der typisk foregår på en udvalgt lokation.

Hvordan fungerer udvælgelsen af digitale billeder?

Efter mini-sessionen leverer jeg alle de bedste billeder i et online galleri, hvor du kan vælge dine favoritter. Afhængigt af pakken kan der være et bestemt antal inkluderede digitale filer, som du kan vælge fra galleriet.
Man har også muligheden for tilkøbe flere filer. Se pris på digitale filer under priser/familie.

Hvad er prisen for en mini-session, og hvad er inkluderet?

Prisen for en mini-session varierer, men typisk ligger den i et mere overkommeligt prisleje end en fuld fotosession. For eksempel tilbyder jeg en mini-session til 1000 kr inklusive 5 digitale filer. Dækker op til 5 personer.

Du/I bliver forhindret

Hvis du er nødt til at aflyse din mini-session, bedes du informere mig så tidligt som muligt. Ved aflysning 24 timer før sessionen pålægges der et afbestillingsgebyr på 250 kr.

Hvad sker der, hvis vejret er dårligt?

Ved dårligt vejr kan vi enten forsøge at rykke tiden hvis det er muligt, eller vi kan genplanlægge sessionen til en anden dato, der passer bedre. Jeg er fleksibel og vil gøre mit bedste for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse og de bedste billeder, uanset vejret.