Moments by jovel

Børn & familie

Jeg har en dyb kærlighed for at fotografere børn og familier. At dele en hyggelig stund med jer betyder utroligt meget for mig, og det er en givende oplevelse. Jeres ægte kærlighed og relationer, der skinne igennem, fylder mig med glæde. Som mor til 2 drenge og en lille pige, er jeg vant til at håndtere børn og skabe en behagelig atmosfære. Min åbenhed og fokus på jeres komfort er altid i centrum.

1 / 1

✨SÅDAN KUNNE jeres FOTOSESSION SE UD✨


  • Op til 45 minutters fotografering med dig/jer i fokus.
  • Planlægning af session: Forslag og hjælp til tøjvalg, så du/ I kan føle jer trygt hele vejen.
  • Udvalgt lokation, mangler i ideer til lokation så kender jeg mange smukke steder.
  • Professionel redigering af dine billeder.
  • Online galleri til udvælgelsen af dine favoritter.
  • Kørsel på SjællandPRISEN FOR FOTOGRAFERING EX. DIGITALE FILER 850,-KR*

*Se min prisliste for tilkøb af digitale filer.

portfolio fra 2020

✨Kontakt mig allerede i dag✨

Tlf: 60486045
Mail :moments@jovel.dk